For nogle dage siden åbnede billet-salget til Aicon 2015, der finder sted i Odense den 10-12 april 2015. Det er anden gang connen finder sted, men denne gang er den rykket til en større hal og har derfor plads til 200 deltagere.

Fra connens egen hjemmeside:

Hygge
Aicon går ikke efter at være en stor con, vi vil være hyggeligst ikke størst. Man skal nå at se alle steder og møde alle der deltager til connen – selv den skumle ven man mødte forrige år og hemmeligt har været forelsket i siden.

Afslapning
Vi har godt nok masser af quizzer, cosplay scene og masser af spil og biograf, men  vi går efter at folk kan nå at prøve noget af alt – ikke kun vente i kø til et cosplay-show.

Kærlighed
Vi holder connen fordi vi elsker alle aspekter af den vidunderligt, skæve moderne japanske kultur. Det gør du sikkert også, ellers ville du ikke være her.

Der er lavere priser på billetter indtil nytår.

Aicon 2015 billetter kan bestilles

Jeg ved at der ikke altid er kommet nyhedsindlæg op her om hvornår der åbnes for billetsalg til convention her i Danmark, men vi vil forsøge at få det med fremover inden for en rimelig tid efter det er åbnet. Alle større conventions af betydning er nævnt i vores kalender dog – af betydning menes at vi har bemærket dem på grund af omtale, reklamer eller at de har henvendt sig til os om at komme med.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , , ,