Resultatet af sidste uges afstemning om hvilke anime fyre folk gerne vil på dates med kan ses her, da det fylder ret meget – og er ret interessant, så tag et kig når du har stemt her. Det bliver spændende at se om der kommer flere stemmer end de 112 til fyrene.


Som lovet i sidste uge er det pigernes tur denne uge.

For japanerne er julen en moderne fest, de har jo ikke kendt til den i flere hundrede år, og dermed er den for dem endt med at være en fest primært hvor kærester giver hinanden gaver.

Så hvilken anime pige vil du gerne på jule-date med? Afstemningen er nok mest til fyrene, men pigerne må selvfølgelig også gerne stemme – kan jo også være de også godt kan lide søde piger.

Jeg har forsøgt at have en vis variation i de forslåede ti muligheder, herunder også nogle personlige favoritter blandt folk omkring mig, men føj endelig jeres egne yndlings til!

Selvom svar på egne muligheder ikke kan ses direkte i afstemningen bliver de skam registreret! Det ville afsløre hvem I er vilde med så, når afstemningen er slut laver jeg en liste med de valgte – uden navn på dem der har stemt selvfølgelig!

[socialpoll id=”2240187″]

Hvilken anime pige ville du gerne på jule-date med?

Afstemningen slutter og lukkes på søndag den 28 december 2014. Så er det ved at være nytår, så afstemningen kommer til at afspejle dette.