Da denne uges afstemning om hvilken anime pige folk helst ville på jule-date med var så stor og åben, ligesom sidste uges om anime fyre, får den sit eget indlæg om resultatet – især da stemmerne på andre end de listede ikke kan ses af folk.

Samlet var det en af de mere populære afstemninger vi har haft her med 87 stemmer på en uge, ikke ringe for det danske anime miljø men noget lavere end fyrenes 112 stemmer. Åbenbart er der ikke så mange her i Danmark der er interesserede i piger som i fyre, hvilket passer med mine personlige iagtagelser om at det virker til at der i dag er flere piger i miljøet end fyre (jeg antager her at de fleste er heteroseksuelle). Der er dog markant flere piger der har stemt på at de vil på dates med piger end der var med fyre og fyre, så der er ikke så megen “ægte” yaoi kærlighed herhjemme men en del yuri.

Afstemning: Hvilken anime pige ville du gerne på jule-date med?

Vi slutter af med det alle virkeligt har ventet på: billeder af alle dem folk har stemt på – fyre (og piger), I kan godt begynde at savle.

Jeg ved at jeg lovede jer at næste uge ville blive noget nytårs agtig, men det at se på alle folkene bag svarene i denne afstemning gav mig en ide til noget meget bedre – og da det vil være en slags status på det danske anime og manga miljø ved årsskiftet tæller det vel som lidt nytårs-agtigt. Hold øje med siden, afstemningen kommer op i morgen den 30 december!

Tagged i:

, , ,