Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Shishou “2chan” romanerne laves til live-action film, TV Drama og TV anime

shishou 2chan romanerne laves ti

Den populære internet roman serie Shishou, der bliver lagt op på internet forum siden 2chan af forfatteren Uni danner nu grundlag for både en live-action film, en TV drama serie og en TV anime. Live-action filmen bliver en  blanding af både live action og anime, hvilket traileren herunder giver en forsmag på.

Takasugi Mahiro, der er mest kendt for sin rolle som Kureshima Mitsuzane / Kamen Rider Ryugen er projektets image person.

Shimizu Atsushi instruerer serien medens Konaka Chiaki skriver mankuskripterne.  Yoshimoto Kinji instruerer animeen hos Studio Pierrot.  Asano Naoyuki står for character designs, Studio Easter laver baggrunde, Nozaki Shintaro er producer for animeen og Hayashi Yuzo komponerer musikken.

Alle tre projekter er planlagt til udgivelse i 2016.

Kilde Yahoo.co.jp
Kilde Kitakubu

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X