Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Girls und Panzer film trailer

Girls Und Panzer film trailer

Der er kommet en ny trailer for den kommende anime film over den populære serie om skolepiger i tanks Girls Und Panzer. Vi får et glimt af filmen, men traileren er mest en reklame for den tidligere TV anime serie og nye OVA.

Girls Und Panzer film trailer

Den energiske trailer er i stor kontrast til filmens nyeste nøgle billede (der kan ses ovenfor).

Filmen var oprindeligt planlagt til at komme i de japanske biografer her til sommer, men filmen er blevet udskudt for at de kan sætte flere scener og indhold i, hvilket har udvidet den fra 90 minutter til udsædvanligt lange 120. Dette betyder at filmen nu får premiere i de japanske biografer den 21 november.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende