Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Heavy Object anime laves af J.C. Staff og Watanabe Takashi

Heavy Object anime laves af J.C. Staff og Watanabe Takashi

Under Dengeki Game Festival 2015, Dengeki Bunko Spring Festival 2015 og Dengeki Comic Festival 2015 trioen af events blev det offentliggjort at den kommende efterår 2015 TV anime udgave af Kazuma Kamachis (Toaru serien) Heavy Object laves til en anime af J.C. Staff.

Watanabe Takashi (Shakugan no Shana, Slayers) instuerer med Sakurai Chikara som assisterende instruktør. Hoshino Hiroyuki komponerer serien, Watanabe Atsuko er character designer, Sanjigen er 3DCG producer, Iuchi Maiko er musik producer og Aketagawa Jin er musik instruktør.

Heavy Object anime laves af J.C. Staff og Watanabe Takashi

Kilde Kitakubu

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X