Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Snow Miku Dollfie Dream

Dollfie Dream Snow Miku
Dollfie Dream Snow Miku

Volks fortsætter deres linje af Dollfie Dream anime stil inspirerede dukker med den smukke Snow Miku, vinter udgaven af verdens yndlings digitale pop stjerne Hatsune Miku.

Snow Mikus kølige tiltrækning er genskabt glimrende fra hends is-blå rottehaler over hendes blå øjne så klare som iskrystaller til hendes sne-fnug tema tøj og hvide og blå ankel støvler og løse ærmer, komplet med detaljer der viser de cybernetiske dashboards på hendes tøj.
Hver tomme af denne kærligt-skulpturelle Miku dukke er udformet til perfektion til glæde for samlere og fans. Som en Dollfie Dream kan Snow Miku poaseres på alle de måder idol ofte fremviser sig på, og du er sikker på at at med hendes glinsende øjne og yndig smil vil hun skinne med strålende skønhed uanset hvad.

Dollfie Dream Snow Miku udkommer til juni 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode til 4953kr.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X