Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Jitsu wa Watashi wa TV anime info

Jitsu wa Watashi wa TV anime info

Jitsu wa Watashi wa TV anime infoDen officielle hjemmeside for den kommende TV anime Jitsu wa Watashi wa now har afsløret det første nøgle billede, der kan ses her til venstre, sammen med en masse information om den kommende serie.

Serizawa Yuu lægger stemme til Shiragami Youko, Minase Inori lægger stemme til Aizawa Nagisa, Ueda Reina lægger stemme til Akemi Mikan, Uchida Aya lægger stemme til Shishido Shiho, M.A.O. lægger stemme til Koumoto Akane og Nitta Emi lægger stemme til Koumoto Akari.

Yamamoto Yasutaka instruerer, Yamashita Kenichi komponerer serien og Marufuji Hirotaka står for character designs.  TMS Entertainment producerer serien.

Kilde Kitakubu

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X