Griffon Enterprises udgiver en virkelig flot 1/3 skala (20,5cm høj – hun er jo en dukke originalt) figur af den søde Rosen Maiden Dukke Suiseiseki i hendes typiske grønne viktorianske tøj og søde kyse/hat medens hun holder en gylden vandekande.

Rosen Maiden er en dramatisk historie om en dreng ved navn Jun, der søger tilflugt i sit hjem, væk fra resten af verden efter han fejlede en optagelses prøve til en prestigefyldt junior high school. Skæbnen vil at han får en mystisk kasse, der viser sig at indeholde en lille dukke, der viser sig at være i live og have noget af en personlighed. Dukken er en speciel dukke kendt som en Rosen Maiden, der har deres egne unikke personligheder og overnaturlige evner, der kommer fra en kilde kaldet deres “Rosa Mystica” (der fungerer som en sjæl for dem). Rosen Maidens befinder sig i et dødbringende spil kendt som Alice Game, hvor vinderen får deres modstandere evner og erindringer, så de i sidste ende vil gøre sig fortjent til at blive “Alice”, det ultimative væsen, der får til til at stå af ved siden af deres skaber kendt som “Far”.

Jeg er virkelig vild md Suiseisekis flotte kjole, den grønne er utroligt dyb og levende med flotte skygger og highlights.

Suiseiseki udkommer til sidst i maj 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos J-box til 1124kr.

Kategoriseret i: