Connect with us

Hi, what are you looking for?

Blog

Rejse logbog: Tokyo påsken 2015 dag 1

Sakura træ og elmast om aftenen i Asakusabashi, Tokyo

Grunden til at der ikke har været nogen aktivitet her på siden de sidste par dage har været den simple at jeg er i Tokyo over påsken. Det betyder også at der nok ikke kommer mange nyheder op den næste uges tid, men til gengæld kommer der så lidt blandede billeder og kommentarer i denne rejse logbog.

Dag 2 | Dag 3 | Dag 4 | Dag 5 | Dag 6


Vi ankom i går ud på eftermiddagen, og selvom det var en god togtur var der faktisk en del at se på vej fra Narita lufthavnen ind til selve Tokyo. Det var dog umuligt at tage billeder fra toget, så det blev først gjort efter at vi var ankommet og havde fundet vores hotel i Asakusabashi området i Tokyo. Det ligger på en sidegade til en sidegade, og vi brugte aftenen i går på at gå rundt og se de små gader i området, hvor man tydeligt kan mærke at det mest er et område for de lokale fordi det er væk fra hovedgaderne og ikke direkte ved turist-attraktionerne.

Netop fordi det ikke er et turist-område var det dog lidt svært at finde aftensmad, da vi begge var for trætte til at skulle give os i kast med at oversætte kanji for at forstå menu-kort. I det mindste havde Burger King lidt anderledes Brugere end derhjemme, og vi fik en med avokado og så skovmærke Fanta og Pocari Sweat (japansk mærke limonade) til.

Jeg regner med at tage nogle flere billeder i dag og vi kommer selvfølgelig noget mere rundt nu vi er her en hel dag. Jeg vil slutte af og finde noget morgenmad når min kone vågner, klokken er trods alt 7 her.

1 Comment

1 Comment

  1. Erik Weber-Lauridsen

    31. marts 2015 at 21:48

    Jeg fik kigget lidt nærmere på den grønne Fanta, der åbenbart er standard Fantaen man finder de fleste steder ligesom orange er for os, og den kaldes Fanta Melon. Den smager dog ikke som nogen melon jeg kender men mere som det tyskerne kalder waldmeister (skovmærke på dansk).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X