Connect with us

Hi, what are you looking for?

Artikel

Rejse logbog: Tokyo påsken 2015 dag 6

Gamers, en butik jeg har villet besøge i 15 år. Den var dog noget skuffende.

Grunden til at der ikke har været megen aktivitet her på siden de sidste par dage har været den simple at jeg er i Tokyo over påsken. Det betyder også at der nok ikke kommer mange nyheder op den næste uges tid, men til gengæld kommer der så lidt blandede billeder og kommentarer i denne rejse logbog.

Dag 1 | Dag 2 | Dag 3 | Dag 4 | Dag 5


Vi brugte vores sidste dag i Tokyo på at få købt de sidste souvenirs og samtidig genbesøge nogle af de områder i byen der havde gjort størst indtryk på os: Området omkring Senso-ji, Asakusa, og så selvfølgelig Akihabara.

Ting købt omkring Senso-ji og området i Asakusa

I Senso-ji købte vi lidt souvenirs, et par kimonoer mere (hvem kan lade være til 55kr for en silke kimono?) og fik spist lidt snacks.

Ting købt i Akihabara og området

Vi ville finde nogle sidste nørd souvenirs i Akihabara og gik da ikke tomhændet derfra. Vi fandt endda noget så gammelt som en gachapon maskine med små Heidi, Pigen fra Alperne figurer – en serie vi begge har set som helt små, så det kunne vi ikke stå for. Ellers fik jeg købt en Racing Miku, nu har jeg en nendoroid af hver “type” Miku: pop-stjerne, sne, sakura og racing.

Da dette er vores sidste dag i Tokyo, vi flyver hjem i morgen tidlig, kommer der nok ikke mere op her. Måske jeg laver en opsummering af turen når jeg kommer hjem og ellers burde alt vende tilbage til normalt mandag når vi er helt hjemme og har fået sovet.

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X