Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Gokus ny Super Saiyan God form

Gokus ny Super Saiyan God form

Den næste Dragon Ball Z film, Dragon Ball Z: Fukatsu no F / Resurrection of F, er lige på trapperne og der er efterhånden afsløret rigtig meget af filmens indhold – så meget at der ikke kan være ret meget nyt tilbage. Således ser vi nu Gokus ny form, ja endnu en gang får han en ny, gad vide om det bliver en trend og den næste bliver grøn.

Gokus tidligere God form var hans almindelige hårstil farvet rødt, men i den ny er han Super Saiyan 1 men med blåt hår. Som bonus kan man også se den ny gyldne Frieza på billedet også hvis man har misset ham – det er efter min mening et endnu værre design valg end den “blå Goku”, der egentlig er ret sej omend jeg virkelig føler at det ikke er nødvendigt med flere forme, det virker efterhånden som en dårlig fanfic fra 90’erne (*host* Dragon Ball AF *host*).

Gokus ny Super Saiyan God form

Kilde Kitakubu

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X