Den tidligere Studio Ghibli animator Arai Youjirou gør debut som instruktør med Studio Coloridos Typhoon Noruda.  Af andre folk bag produktionen kan nævnes animations instruktør og character designer Ishida Hiroyosu og komponist Hamauzu Masashi.

Typhoon Noruda anime film instrueres af Ghibli animator

Arai arbejdede tidligere hos Ghibli som animator på From Up on Poppy Hill, The Secret World of Arrietty, The Wind Rises og andre Ghibli kort film.  Han var også med på Studio Coloridos kort film Hinata no Aoshigure somcharacter designer, animations instruktør og planlægger.

Filmen får premiere i japan den 5 juni og vil blive vist i udvalte biografer i tre uger.

Det ser ud til at blive en dramatisk film der beskriver noget der sker i Japan indimellem

Kilde  Officel Typhoon Noruda hjemmeside
Kilde Kitakubu

Kategoriseret i: