Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Little Witch Academia 2 ny character designs

Little Witch Academia 2

Den officielle hjemmeside for Triggers Little Witch Academia: Mahou Shikake no Parade (The Enchanted Parade) anime er blevet opdateret med character designs til den kommende anden serie. Serien vil udkomme en gang her i 2015, men det bliver nok tidligst engang til efteråret.

Character designs

Little Witch Academia 2 ny character designs

Amanda O’Neill elsker at danse og feste. Hvis der er problemer på Luna Nova er hun altid i midten af dem. Amandas kløende fingre gør at hun jævnligt besøger akademiets høj sikkerheds arkiver. Hendes drilske væremåde er kun for sjov og hun er harmløs. Little Witch Academia 2 ny character designs

Constanze Braunschbank Albrechtsberger er endnu et utilpasset individ på Luna Nova. Hun ignorerer skole reglerne ved at smugle fortryllede hi-tech ting ind. Constanze sælger disse magiske smugler-varer til studerende for at tjene lidt. Little Witch Academia 2 ny character designs

Jasmineka Antonenko , også kaldet Jasna, spiser altid i timerne. Hendes ubekymrede personlighed får hende ofte i problemer og er ildeset af professorerne på Luna Nova. Frem for alt andet elsker denne godhjertede pige at dele hendes slik med andre.

Nøgle billede

Little Witch Academia 2

Kilde Kickstarter
Kilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Fantasy serien Sugar Apple Fairy får allerede en anden sæson til sommer.

Anime

Den umage Spy x Family familie vender tilbage med anden sæson til efteråret og en film til jul.

Anime

Der kommer mere Lum i 2024 når den ny udgave af Urusei Yatsura får en anden del.

Anime

Subarus prøvelser i den anden verden fortsætter i en tredje sæson af den populære Re:Zero.