Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Dies Irae anime crowdfunding kampagne

Dies Irae anime crowdfunding kampagne

Ifølge den officielle hjemmeside for visual novel firmaet Light har de startet en crowdfunding kampagne for at få lavet en Dies irae anime. Deres mål er 30 million yen (1,73 millioner kroner) eller mere. De garanterer en pilot film hvis kampagnen er successfuld. Perioden for kampagnen vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Dies Irae anime crowdfunding kampagne

Dies irae er oprindeligt en visual novel fra 2007 lavet af udvikleren Light. Det blev det 12e bedst sælgende spil i den japanske online butik Getchu samme år. Serien har også fået Award of Excellence in the Background Music Division i 2008 Bishoujo Game Awards.

Beskrivelse

Spillet foregår i en alternativ historisk verden, baseret på historiske begivenheder i Nazi Tyskland. I 1945, ved det Tredje Riges uundgåelige fald forsøgte nogle loyale nazister at udføre et ældgammelt mystisk og forbudt ritual for at genoplive de såkaldte “Longinus Dreizehn Orden (13 Holy Lancers)” i et forsøg på at ændre deres dårlige skæbne. Men disse loyale nazister forsvandt efter at ritualet blev gennemført – indtil nu.

Seks årtier efter Anden Verdenskrig og det Tredje Riges fald er mysteriet om de genopstandne spøgelser tilkaldt af de forsvundne nazister stadig ukendt. I det moderne Japan kæmpede hovedpersonen med sin forrådte ven og blev indlagt på et psykiatrisk hospital; han havde normalt mareridt om de genopstandne 13 Holy Lancers og deres forbindelse til nazisterne. Hovedpersonen drømte også om guillotinen indstillet af 13 Holy Lancers, som bruges til at udføre betydelige ofre under deres forfærdelige og uimodståelige kræfter. Hovedpersonen troede at han intet andet valg havde end at kæmpe imod de 13 Holy Lancers, og en forfærdelig episk historie begyndte…

Tidslinje

  • Dies irae ~Also sprach Zarathustra~ | 21 december 2007 (Originalt spil)
  • Dies irae ~Acta est Fabula~ | 25 december 2009 (Udvidelse til originalen)
  • Dies irae ~Amantes amentes~ | 28 june 2012 (PSP udgave)

Dies irae ~Also sprach Zarathustra~ spil åbning

Dies irae ~Acta est Fabula~ spil åbning

Dies irae ~Amantes amentes~ spil åbning

Kilde Officiel hjemmeside
Kilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X