Love Live! Sunshine!! multimedia projektet begyndte officielt i går hvor den officielle hjemmeside kom online, og der kan man læse karakter beskrivelser for den unavngivne 9-medlemmers idol gruppe. De har også åbnet for forslag til gruppens navn indtil den 11 maj  (17:00 JST). De forslag der bliver udvalgt som de bedste bliver annonceret i juni nummeret af Dengeki G’s magasinet. En afstemning blandt fans vil beslutte det endelige navn valgt. Gruppens officielle navn bliver offentliggjort i juli nummeret af magasinet.

Regler for indsendelse af navne forslag

  • Online formularen til at foreslå et navn til gruppen kan findes her.
  • Første spørgsmål: Hvilket navn til gruppen vil du foreslå?
  • Andet spørgsmål: Hvad er dit forfatter navn?
  • Tredje spørgsmål: Er det ok at udgive dit forfatter navn? OK = ja; NG = nej
  • Skriv bogstaverne du ser.
  • Bekræft alle felterne ved at trykke den højre knap “確認”
  • Kun et svar per bruger. Flere svar vil blive afvist.

Person beskrivelser

Love Live! Sunshine!! anime informationRuby Kurosawa – stemme af Ai FurihataLove Live! Sunshine!! anime informationMari Ohara – stemme af Aina SuzukiLove Live! Sunshine!! anime informationHanamaru Kunikida – stemme Kanako TakatsukiLove Live! Sunshine!! anime informationYoshiko Tsushima – stemme af Aika KobayashiLove Live! Sunshine!! anime informationYou Watanabe – stemme af Shuka SaitoLove Live! Sunshine!! anime informationDia Kurosawa – stemme af Arisa KomiyaLove Live! Sunshine!! anime informationKanan Matsuura – stemme af Nanaka SuwaLove Live! Sunshine!! anime informationRiko Sakurauchi – stemme af Rikako AidaLove Live! Sunshine!! anime informationChika Takami – stemme af Anju Inami

Kilde Officiel hjemmeside
Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

,