Sidste weekends GA Bunko 10th Anniversary Festa event afslørede folkene bag, rollerne og et nøgle billede for den kommende anime udgave af Rakudai Kishi no Chivalry (A Chivalry of the Failed Knight). Serien var oprindeligt en action-fantasy light novel af Riku Misora (author) og Won (illustrator).

Beskrivelse

I en tid og et sted hvor ens sjæl kan forvandles til et våben er der moderne magikere kaldet Mage-Knights. Selvom Kurogane Ikki er en studerende på en institution der træner Mage-Knights har han ikke et sønderligt talent for magi og får titlen “Failure Knight” eller “Worst One.” Han fik mindre end gennemsnitlige karakterer, så han blev tvunget til at gentage et år. Men ankomsten af en ny leder af institutionen, skabte en ny regel: knights hvis evner er sammenlignelige, som besluttet af ledelsen, skal dele rum og træne sammen i løbet af skoletiden så deres evner kan nå det maksimale. Det er en regel for at opfylde det absolutte krav om evne.

Ikkis værelseskammerat, Stella Vermillion, viser sig at være en prinsesse fra et andet fremmed land. Stella er en Rank A rydder: den type geni inden for magi der kun dukker op en gang hvert årti. Da Ikki overraskede hende medens hun var ved  at skifte tøj skabte det en stor misforståelse, der endte med en duel mellem de to. Straffen til taberen er Eternal Submission (evig underkastelse) til vinderen.

Tvunget til at bo i det samme rum og træne magi sammen igennem alle deres skole år, hvordan vil Stella  Ikkis forhold udvikle sig?

Folkene bag

  • Instruktør – Shin Oonuma
  • Serie komposition – Shogo Yasukawa
  • Character designer – Sei Komatsubara
  • Animations poduktion – SILVER LINK/NEXUS

Roller

  • Ikki Kurogane – får stemme af Ryota Ohsaka
  • Stella Vermillion – får stemme af Shizuka Ishigami
  • Shizuku Kurogane – får stemme af Nao Touyama
  • Nagi Arisuin – får stemme af Shintarou Asanuma

Nøgle billede

Rakudai Kishi no Chivalry anime info

Er det bare mig eller er konceptet ekstremt generisk og minder meget om en anden serie der også snart kommer?

Kilde Moca-news
Kilde Moetron

Kategoriseret i: