Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru anime info

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru anime info

Den officielle hjemmeside for TV anime udgaven af Shiori Otas (forfatter) og Tetsuos (illustrator) light-novel serie Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru har afsløret folkene bag den kommende serie og en udgivelsesdato. Dato er dog så meget sagt, da de indtil kun har offentliggjort at det er efterår 2015 sæsonen (men de skriver det under dato så…)

Beskrivelse

Shoutarou Tatewaki, en high school elev der bor i Asahikawa City, Hokkaido, møder Sakurako Kujou, en knogle-elskende ojou-san, der har en evne til at analysere prøver. På grund af mødet med hende ender han med at ledsage hende til forskellige sager.

Folkene bag

  • Instruktør: Makoto Katou
  • Serie komposition: Takayo Ikami
  • Character design og chef animations instruktør: Michio Satou
  • Animations produktion: TROYCA

Nøgle billede

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru anime infoKilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X