Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Kuroneko 1/4 figur Shima MIZUGI Cat Ears ver. [Oreimo. 2nd Season]

Kuroneko 1/4 figur Shima MIZUGI Cat Ears ver. [Oreimo. 2nd Season]
Kuroneko 1/4 figur Shima MIZUGI Cat Ears ver. [Oreimo. 2nd Season]

Orca Toys udgiver en 1/4 skala (21cm høj, hun sidder jo på knæ) figur af de søde Kuroneko, den rene og dedikerede fujoshi / otakukko (kvindelige otaku), som stort set kan gøre alt i den populære anime og light novel serie Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wakeganai (i daglig tale Oreimo).

Hun har en sød og simpel stribet sort og hvid bikini på sammen med hendes kendetegnende nekomimi (katte ører), den hårpynt må egentlig gøre at hun ikke kan gå i vandet. Hendes hun er godt farvelagt med fine toner og hendes søde, forsigtige smil er svært at stå for.

Kuroneko tager sin bikini på til november 2015, en lidt kølig årstid men så kan køberne se på hendes petite udseende (der som figur er knap så lille) og drømme sig til en varmere årstid. Hun kan bl.a. forudbestilles hos J-list til 1564kr.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X