Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Menma synger sang om chokolade

Menma synger sang om chokolade

Menma synger tema sangen for Meiji Chocolate i et samarbejde mellem KokoSake og AnoHana: The Flower We Saw that Day (den fulde titel på franchiseen Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai bruges ret sjældent)

Den originale anime filmThe Anthem of the Heart (KokoSake) er lavet af folkene bag AnoHana: The Flower We Saw that Day og får premiere i de japanske biografer den 19 september i år (2015).
For at fejre dette samarbejder de to serier og mad producenten Meiji om en kampagne, der ikke lægger skjul på hvad den handler om med sin titel: “Meiji x KokoSake & AnoHana Receipt Campaign”. Kampagnen begyndte for et par dage siden, den 2 juni, og kører indtil den 16 oktober.

På kampagnens første dag begyndte en reklame kaldet “Juns tårer” på TV. Reklame, hvor vi ser Jun Naruse fra KokoSake og Menma fra AnoHana sammen, er blevet et stort hit blandt fans.
I reklamen ser vi Jun Naruse, hovedpersonen i KokoSake, der er græder. Menma (stemme af Ai Kayano), den kvindelige hovedperson fra AnoHana, er oplæser for reklamen og italesætter Juns føleler gog læser højt, “Så forkæl dig selv og spis noget chokolade”. Menma synger også den velkendte Meiji jingle “Chocolate, chokolade, chokolade er Meiji”, hvilket udstråler en følelse af ro.

Under “Meiji x KokoSake & AnoHana Receipt Campaign” sælger Meiji særlige pakker illustreret med Jun fra KokoSake og personer fra AnoHana. Hvis man køber et af disse produkter kan man deltage i kampagnen online med bonnen. Der vil blive trukket lod om et tusind vindere, der vil få et to korts QUO Card sæt (2 kort værd ¥500 hver) der indeholder A-side illustrationer til begge serier. Kortene har billeder lavet kun til kampagnen, så de vil sikkert blive populære som samleobjekter.

Kilde animeanime
Kilde Tokyo Otaku Mode

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Nyt om kommende anime om madlavning, barer, en ædedolk og to der intet har med mad at gøre.

Anime

Burgere i Japan med peanuts, marmelade og ris.

Anime

Lidt musik til aktuel anime og en kommende science fiction film samt en Netflix serie om æg. Vi bliver ved maden med Cola og...

Film og TV

Info om lidt kommende live action titler, der er baseret på manga og anime, herunder syngende kæmpere krydret med romantisk drama og reklamer med...