Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Final Fantasy VII rFinal Fantasy VII remake kommer til PS4emake kommer til PS4
Final Fantasy VII rFinal Fantasy VII remake kommer til PS4emake kommer til PS4

Spil

Final Fantasy VII remake kommer til PS4

Igennem de sidste rigtig mange år har det været et sted mellem en running joke og en myte at nu var SquareEnix ved at lave en remake af deres nok mest populære spil, Final Fantasy VII, til de på det tidspunkt moderne konsoller. Nu er det dog fakta: De har officielt annonceret at de er ved at lave spillet til PlayStation 4.

Det er 18 år siden Final Fantasy VII spillet første gang udkom til den første PlayStation konsol, og senere udkom det til PC og så i minimalt grafisk forbedrede udgaver til PlayStation Store til PS3 og PSV og på Steam, men det var stadig grundlæggende det samme spil. Dette bliver en sand remake hvor al grafik laves på ny i stil med de design vi så i Advent Children filmen.

Ud fra pressemeddelelsen er udgivelse af Final Fantasy VII remaken dog stadig langt ud i fremtiden, og den nævner kun PlayStation 4 medens traileren antyder at det senere måske kommer til X-Box One og PC – men den oprindelige udgave kom jo også først til PlayStation og så først nogen tid senere til PC så det virker ikke helt usandsynligt.

Kilde Kotaku

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.

Anime

Anden del af tredje sæson af Dr. Stone begynder til oktober.