Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Top 20 voksne mænd i anime

20. Master Asia (G Gundam)
20. Master Asia (G Gundam)

Mere end 10.000 japanere har stemt om hvem de synes er den mest cool, mandlige og rafinerede blandt “oji-san” voksne mænd i anime. Der er altså ikke nødvendigvis tale om gamle mænd men blot voksne mænd der er mere modne – men en del af dem er ikke helt unge mere trods alt.

Der var som sagt over 10.000 stemmer hvoraf 57,8% var fra mænd og 42,2% fra kvinder.

Det overrasker ikke at Lupin III klarer sig ret godt på listen.

De 20 højest rangerende voksne mænd

Den elskelige og modne Daisuke Jigen fra Lupin III er virkelig cool, så det overrasker ikke at han endte på første pladsen. Nummer to er også velfortjent da Ramba Ral, der i en kort periode var mentor figur sin fjende Amuro Ray, er en af Gundam franchisens mest popilære personer.

Kilde Charapedia
Kilde SGcafe
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X