Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Sarah’s a la Mode -Pink! PinK! A La Mode- Black x Pink / Yuzuha dukke

Sarah's a la Mode -Pink! PinK! A La Mode- Black x Pink / Yuzuha dukke
Sarah's a la Mode -Pink! PinK! A La Mode- Black x Pink / Yuzuha dukke

Normalt bringer vi ikke så mange dukker her, men siden der er flere anime fans (som jeg antager er den primære læsergruppe på grund af sidens navn) der også er fans af japanske dukker, især ABJDer, vil jeg da forsøge at gøre opmærksom på dem når jeg tilfældigvis falder over nogle jeg synes ser søde ud.

Azone udgiver en dukke med Pure Neemo Flection M / Fully Posable (skin color) kroppen, brunt hår og pink øjne kaldet Yuzuha, omend den fulde betegnelse for hende er Sarah’s a la Mode -Pink! PinK! A La Mode- Black x Pink / Yuzuha.

I pakken får man selve dukke kroppen, den lille hat, en choker, cutsew, den søde ternede one-piece kjole, skørtet hun har under, shortsne hun har inden under igen, de lange knæ-sokker og de lange læderstøvler.

Jeg bliver altid imponeret over hvor flot tøjet egentlig er til de dukker, men jeg er alligevel for meget dreng/mand til at blive fuldstændig fristet til at måtte eje en selv, men Yuzuha er nu flot.

Sarah’s a la Mode -Pink! PinK! A La Mode- Black x Pink / Yuzuha dukken udkommer til sidst i juli 2015 og kan bl.a. bestilles hos AmiAmi til 753kr – men hvis man forudbestiller kan man få hende til 724kr.

 

2 kommentarer

2 Comments

 1. mejse falkenberg

  13. oktober 2015 at 13:25

  Er det sikket at købe sådan en dukker fra en Japansk hjemmesiden

  • Erik Weber-Lauridsen

   30. oktober 2015 at 7:12

   Ja, absolut. Har købt en del fra alle sider jeg nævner her og alle har god service. Man skal bare huske at der kommer transport og told oven i prisen.

Skriv en kommentar

X