Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kokosake heltinden løber rundt i Chichibu og Menma fra Anohana synger

Kokosake heltinden løber rundt i Chichibu og Menma fra Anohana synger

Den originale anime film The Anthem of the Heart (KokoSake) er lavet af folkene bag AnoHana: The Flower We Saw that Day og får premiere i de japanske biografer den 19 september i år (2015).

For at fejre dette samarbejder de to serier og mad producenten Meiji om en kampagne, der ikke lægger skjul på hvad den handler om med sin titel: “Meiji x KokoSake & AnoHana Receipt Campaign”. Kampagnen begyndte for et par dage siden, den 2 juni, og kører indtil den 16 oktober.

Nu er den anden tv-reklame i samarbejdet blevet frigivet. Denne reklame fortsætter efter den første, “Juns Tårer” og har titlen “Løbende Jun” Den starter med at vise Jun som en ung pige, og derefter skifter fuldstændigt til Jun der løber gennem gaderne i Chichibu.

Det næste er ordene “ungdomsårene er ikke så søde” efterfulgt af et komplet skift til  den mandlige person Takumi Sakagami der holder  Meiji Chokolade i hånden. Jun råber derefter til Takumi, “Vil du spise sammen?” Et andet højdepunkt er den baggrundsmusik, der fortsætter fra den første reklame hvor Menma synger Meiji Chocolates temasang.

Endnu et højdepunkt af reklamen er Juns stemme. I virkeligheden er dette den første gang, hun har ytret et ord. Inori Minase giver en entusiastisk præstation som talerør for Jun.  Animeen får premiere til juli.

Under “Meiji x KokoSake & AnoHana Receipt Campaign” sælger Meiji særlige pakker illustreret med Jun fra KokoSake og personer fra AnoHana. Hvis man køber et af disse produkter kan man deltage i kampagnen online med bonnen. Der vil blive trukket lod om et tusind vindere, der vil få et to korts QUO Card sæt (2 kort værd ¥500 hver) der indeholder A-side illustrationer til begge serier. Kortene har billeder lavet kun til kampagnen, så de vil sikkert blive populære som samleobjekter.

Kilde animeanime
Kilde Tokyo Otaku Mode

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X