Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

My Love Story!! live action film trailer

My Love Story!! live action film trailer

Live action filmen over mangaen My Love Story!! (Ore Monogatari), der også er blevet lavet til en anime af samme navn, får premiere i de japanske biografer den 31 oktober 2015.

My Love Story!! er en populær manga der for tiden går i Margaret (Shueisha) magasinet. Den er blevet lavet til enTV anime serie af Madhouse der har gode seertal.

Hovedpersonen, Takeo Gouda er en kæmpe (især for japanerne) på 2 meter der vejer omkring 120 kilo. Takeo vender den mandlige hovedperson som vi kender den fra normale shojo manga på hovedet, hvilket udgør en stor del af seriens charme. Skuespilleren der har rollen som Gouda, Ryohei Suzuki, gjorde sig klar til rollen ved at tage på så han kunne få den rigtige kropsmasse. Siden Gouda ikke ligner en high school elev er skuespilleren da også 32 år, men ud fra traileren fanger han den unge entusiasme godt.

Den uskyldige Rinko Yamato spilles af Mei Nagano fanger også den stormende forelskede unge pige udmærket.

Takeos ikemen (godt udseende fyr) ven Sunao Makoto spilles Kentaro Sakaguchi.

Officiel hjemmeside My Love Story!! The Movie
Kilde animeanime
Kilde Tokyo Otaku Mode

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Her er den tredje trailer til den kommende forårs serie om et offer til en dyrisk konge der ikke ender med at være så...

Anime

Vi kan sætte tjek ved endnu en sportsgren som anime: Cykelløb for kvinder.

Anime

Til næste vinter kommer Shaman King efterfølgeren om næste generation.