Kotobukiya fortsætter deres linje af smukke Steet Fighter heltinder med en 1/7 skala (25cm høj) figur af Poison – omend heltinde delen kan diskuteres, da det Poison både er en kvinde og en mand officielt.

Poison blev oprindeligt introduceret i Final Fight spillet for mange år siden tilbage i 1989, men da spillet skulle udkomme i USA var de ikke glade for at man kunne slå på en kvinde fordi de frygtede kritik. Så sagde japanerne af Poison i virkeligheden var en mand, eller futanari om man vil (mand og kvinde blanding, derfor brysterne), men det kunne amerikanerne slet ikke have så Poison kom ikke med. Hun kom med i senere udgave af spillet og i Street Fighter, hvor hun beskrives som en kvinde, men historien er kendt og dermed er hun af de fleste regnet som en transvestit.

Figuren er baseret på en illustration af Shun Yamashita og modelleret af Busujima (Busujimax). Den fanger Poisons forførende udseende og væremåde i spillene fint med hendes ekstremt korte denim shorts (der nærmest bare er trusse-snit), lige så korte hvide top der ikke skjuler mere en en BH ville af hans/hendes bryster, politi hat og kæder og så hendes røde stilletter. Man kan også skifte hendes ridepist med et par håndjern som i spillet.

Poison udkommer til december 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode til 476kr.

Kategoriseret i: