Max Factory fortsætter deres serie af poserbare figma action figurer med endnu en af de søde idol pige fra den populære Love Live! franchise, nemlig Umi Sonoda.

Figmaer er berømte for deres poserbarhed, og det er heller ikke anderledes for Umi Sonoda. Der medfølger tre ansigts udtryk, og figuren har nok steder hvor den kan bevæges så man kan lave næsten enhver stilling kan forestille dig. Dette er dog også hvad der gør figuren uatraktiv i mine øjne: i og med hun har bare knæ og arme er leddene i knæene og albuerne meget synlige.
Ellers er detalje graden ganske glimrende.

Hun kommer også med sin skoletaske, de tre ansigts udtryk tidligere nævnt (et smilende, et vredt – sikkert på Honoka – og et fornærmet), et pile-koger så man kan se at hun er medlem af Kyudo klubben og diæt-planen fra anden sæson af animeen. Som med de andre Love Live! figmaer følger der også  2 glow sticks med i hendes signatur farver.

Uni Sonoda figmaen udkommer til januar 2016 og kan bl.a. bestille hos AmiAmi til en anbefalet pris på ¥5800 (317kr), men hvis man bestiller i god tid koster hun kun ¥4460 (244kr).

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,