Nu er vi ved midten af sommer 2015 sæsonen, så den store anime merchandise butik Animate har offentliggjort resultatet af da den bad dens kunder fortælle hvilke af de ny anime serier her fra sommeren 2015 de bedst kunne lide. Dette blev så denne liste på 45 titler, hvilket praktisk taget er alt der udkommet her til sommer.

Undersøgelsen blev kørt mellem den 9 og 29 juli.

Det overrasker ikke at Working!!! er populær, men at anime serien stadig er i top er alligevel flot. Nogle af de anime serier, som nørderne omtaler meget på det japanske net og som der kommer en del merchandise til som Illya er åbenbart alligevel ikke så populære – deres fans er bare meget højrøstede.

Sidenote: Det tog godt godt nok nogen tid at finde billeder til alle serierne – for navnelister er for kedelige.

Kilde Animate

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,