X PLUS udgiver endnu en af deres kæmpe figurer i deres Gigantic Series, men modsat sidste gang er der denne gang tale om en yderst sexet figur, nemlig en 42cm høj figur af den yderst populære og veldrejede Erza Scarlet fra den meget populære anime og manga Fairy Tail iført en simpel med tætsiddende lyserød bikini.

Hendes hår er lidt simpelt uden de store nuancer, men det er modelleret fint “levende” og det samme gælder hendes krop, der ser rigtig godt og tonet ud men stadig med de gode, markant forførende kurver som hun har.
Huden er fint farvelagt, men det er så også største delen af figuren – og med den størrelse er der meget, og hendes bikini har et rigtigt flot metallisk skær ligesom meget badetøj.
Den måde hun står selvsikkert og nærmest udfordrer på den måde hun holder sin is frem fanger hendes karakter glimrende, så samlet en ret vellykket – og meget stor – figur efter min mening.

Gigantic Series Erza Scarlet udkommer inden længe, til oktober 2015, og kan bestilles til en anbefalet pris på ¥16.200 (891kr) hos AmiAmi, men hvis du forudbestiller hende koster hun kun ¥12.750 (702kr).

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,