Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Syomin Sample TV anime anden trailer

Syomin Sample TV anime anden trailer

Den officielle hjemmeside for den kommende anime TV serie baseret på Takafumi Nanatsukis (forfatter) og Gekka Uruus (illustrator) light-novel serie Ore ga Ojousama Gakkou ni “Shomin Sample” Toshite Gets♥Sareta Ken er blevet opdateret med en anden trailer.

Syomin Sample TV anime serien laves af studio Silver Link og begynder på den japansk TV station AT-X den 7 oktober 2015.

Beskrivelse

I en gemt skole omgivet af bjerge lærer unge piger fra gode familie alt som en lady fra det bedre borgerskab bør vide. De er også totalt afskåret fra omverdenen, hvilket holder dem  beskyttede og uskyldige; der er dog kommet et problem for nyligt — flere og flere af dem der går ud af skolen kan ikke klare livet i den moderne verden. For at løse dette problem har de besluttet at kidnappe en mandlig almindelig studerende og lade ham gå på skolen som elev. De håber at dette vil blive en blid måde at introducere pigerne til verden udenfor på.

Kagurazaka Kimito bliver valgt til denne tvivlsomme ære, primært fordi han virker til at være fuldstændigt gennemsnitlig; skolelederne virker dog også til at tro at han er en homoseksuel med en muskel fetish. Da Kimito hører at alternativet kan være kastration (for at beskytte pigerne renhed), spiller han frivilligt med på denne misforståelse. Nu skal han bare overleve opmærksomheden fra mange unge pige fra det bedre borgerskab der er komplet ude af kontakt med verden!

Anden trailer

Nøgle billede

Syomin Sample TV anime anden trailerKilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.