Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Fighter med aftageligt tøj 1/8 skala [Bikini Warriors]

Fighter med aftageligt tøj 1/8 skala [Bikini Warriors]
Fighter med aftageligt tøj 1/8 skala [Bikini Warriors]

Det er efterhånden nogen tid siden jeg har bragt en virkeligt ecchi figur, så her er en 1/8 skala (15cm høj, hun står jo meget skrævende) af Fighter pigen fra den ecchi sommer 2015 anime serie Bikini Warriors.

Anime serien er ikke specielt god, men den opfylder det den lover med sexede piger i bikini i en fantasy setting, og den ånd fanger figuren her glimrende.

Figuren er lavet af MegaHouse og en del af deres Excellent Model Core  serie, og den viser hende i hendes kamp stilling som vi ser den i noget af reklame materialet for serien, der er tegnet af Hisasi. Hendes top kan fjernes så man frit kan se hendes yppige bryster.

En ting der straks faldt mig i øjnene ved figuren var at hun ser fint solbrændt ud, noget man ikke ofte ser anime piger være, og selvom hendes hår ved første øjekast ligner en ret ensfarvet masse er der faktisk et ok spil i de lys-lilla farve.r

Fighter udkommer til januar 2016, en sæson hvor man ikke just ser sexede piger i bikini på stranden men så må man jo drømme og kigge på ens figur hylde, og hun kan bl.a. bestilles hos J-list til $150 (1005kr).

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Kommende nendoroids til sommer 2023 af alt fra motorsavs-venner over virtuelle sangerinder til superhelte-skabere.

Figurer og merchandise

En række kommende figurer af piger der kommer næste år. De har alt fra skoleuniformer til diverse kamp-dragter på.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af bestemte og fyrige karakterer der udkommer mellem maj og august 2023.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af piger i undertøj eller meget små bikinier. NOTE: Der er posering og detaljer, herunder aftageligt tøj, der kan virke stødende på...