Christopher Nolan (kendt for at instruere The Dark Knight og Inception) skal efter sigende stå for (være producer for) Warner Bros’ live action filmene baseret på den kendte sci-fi anime og manga Akira fra 1988.

De kommende live action film vil sprede Katsuhiro Otomo historie, der foregår i fremtidige Neo Tokyo, over en trilogi, og de siger at den originale mangas cyberpunk stil og temaer om regerings  sammensværgelser vil blive bibeholdt. Især det sidste er jeg dog lidt skeptisk overfor i forhold til at det er Hollywood, og udover få film som Blade Runner har de heller ikke den bedste track record for seriøs cyber punk.

Akira fans har været både spændt og skeptiske over for en amerikansk live action udgave siden Warner Bros fik rettighederne til filmen tilbage i 2002. Projektet er stadig indhyllet i mystik dog da instruktøren stadiger  ukendt, hvilket let leder til tanken om at Nolan vil indtage den funktion også. Nolan arbejder også på en hemmelig film, der er planlagt til at komme i biograferne den 21. juli 2017, det kunne meget vel være den første Akira film.

Akira live action trilogi instrueres af Christopher Nolan

Kilde Screen Crush
Kilde
HypeBeast

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,