Max Factory udgiver en 1/7 skala (23,5cm høj) figur af Kagamine Rin som den tredje i Tony x Character Vocal Series serien af figurer baseret på Tony Takas stil. Tidligere er Hatsune Miku og Megurine Luka udgivet som 1/7 skala figurer baseret på illustrationer af den populære illustrator Tony.

Den unikke følelse af Tonys illustrationer er blevet trofast bevaret i figur form gennem blide farver og gennemsigtige dele. Omhyggelig opmærksomhed er blevet givet til alle aspekter af figuren, herunder hendes unikke blonde hår og det iøjnefaldende udseende af hendes bluse gennem en skinnende perle maling.

Figuren er modelleret af Chieri fra MAX Factory og farvelagt af Hiroyuki Hirose fra Decomas Lab og som beskrevet i teksten fra butikken ovenfor (dog oversat) har de gjort et rigtig godt. Jeg er vild med detaljerne i hendes pjuskede hår og hvordan de har fået små ting som den gule kant på hendes bluse med.

Character Vocal Series 02 Rin Kagamine Tony Ver. figuren udkommer til juli 2016 og kan bl.a. bestilles hos AmiAmi til en anbefalet pris på ¥12.800 (705kr), men hvis du forudbestiller hende koster hun kun ¥9850 (542kr). Jeg vil klart anbefale at forudbestille hende hurtigst muligt hvis du vil have hende, for de tidligere Tony Taka Vocaloid figurer blev udsolgt længe inden de reelt udkom.

Hendes brorKagamine Len kan ses her.

Kategoriseret i: