Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Pandora of the Crimson Shell: Ghost Urn anime på vej

Pandora of the Crimson Shell: Ghost Urn anime på vej

Ifølge den officielle hjemmeside kommer der en særlig event anime over Masamune Shirows (forfatter) og Koshi Rikudos (illustrator) manga serie Pandora of the Crimson Shell: Ghost Urn. Den bliver vist i en begrænset to ugers periode i de japanske biografer fra den 5 december 2015.

Beskrivelse

I en tid hvor store natur katastrofer fote sker over hele verden, hvor cyborgs og selvstændigt tænkende robotter begynder at dukke op på markedet i teknologisk avancerede lande og verdens stormagter kæmper om teknologi og resurser, vokser afstanden mellem rig og fattig og fremtiden for de fattige ser sort ud. I denne overgangs tid går alle rundt i selvtilfredsstillende tåge og vejen ud er ikke tydelig… Dette er historien om hvordan to cybernetisk forbedrede piger mødes.

Folkene bag

  • Instruktion: Munenori Nawa
  • Serie komposition: Tatsuya Takahashi
  • Character designer, chef animations instruktør: Takuya Tani
  • Animations produktion: Studio Gokumi, AXsiZ

Roller

  • Nanakorobi Nene – stemme af Sanae Fuku
  • Clarion – stemme af Manami Numakura
  • Uzal Delilah – stemme af Atsuko Tanaka
  • Buer – stemme af Junpei Morita
  • Buri – stemme af Satsumi Matsuda
  • Bunny – stemme af Rie Murakawa

Billede

Pandora of the Crimson Shell: Ghost Urn anime på vej

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X