Good Smile Company udgiver en 1/8 skala (17,5cm høj) figur af Nadeko Sengoku i hendes medusa udgave fra den populære anime  Bakemonogatari Series Second Season. Figuren er baseret på cover illustrationen af “Otorimonogatari Volume 2 / Nadeko Medusa (Part 2)” Blu-ray og DVD udgivelsen.

Stillingen viser Nadeko som Slange Gudinden med et sødt smil sammen med en antydning af galskab på hendes ansigt. Hendes hvide hår består af slanger er nøje modelleret for at bevare de subtile bevægelser, hvilket skaber en dynamisk scene med mystisk charme. Donationen boksen, flasker af sake og penge er alle med som en del af figuren for at genskabe den oprindelige illustration så trofast som muligt.

Hun er virkelig flot, fra den dynamiske modellering til de detaljerede skygger på hendes tøj, men det mest iøjnefaldende for mig er træ-kassen hun sidder på, der har en virkelig flot tekstur.

Nadeko Sengoku Medusa ver. Monogatari Series Second Season 1/8 skala figuren udkommer til juni 2016 til en anbefalet pris på ¥12.800 (732kr), men hvis du forudbestiller hende hos AmiAmi koster hun kun ¥10.130 (579kr).

 

Kategoriseret i: