Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

kizumonogatari anime trailer
kizumonogatari anime trailer

Anime

Kizumonogatari anime trailer

Her er en trailer for den kommende første Kizumonogatari anime film. Traileren har fokus på den barmfagre Hanekawa, og vi ser den intelligente piges store charme – men hvorfor er loli vampyren Shinobu ikke hoved-fokus i forhold til hvor vigtig hun er historien (ud fra romanerne)…

Kizumonogatari kommer til at være en serie på 3 anime films, hvoraf den første får premiere i de japanske biografer den 8 januar 2016.

Den officielle Monogatari hjemmeside  har også offentliggjort at der vil blive udgivet en række anime kort-film for Koyomimonogatari den 9 januar, først i en Koyomimonogatari app til iOS og Android.
De små klip vil være korte (ligesom den roman de er baseret på) og vil ikke blive vist på TV, hvilket nok skal få fans til at anskaffe sig app’en der udkom den 19 december.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...