Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Kizumonogatari anime trailer

kizumonogatari anime trailer

Her er en trailer for den kommende første Kizumonogatari anime film. Traileren har fokus på den barmfagre Hanekawa, og vi ser den intelligente piges store charme – men hvorfor er loli vampyren Shinobu ikke hoved-fokus i forhold til hvor vigtig hun er historien (ud fra romanerne)…

Kizumonogatari kommer til at være en serie på 3 anime films, hvoraf den første får premiere i de japanske biografer den 8 januar 2016.

Den officielle Monogatari hjemmeside  har også offentliggjort at der vil blive udgivet en række anime kort-film for Koyomimonogatari den 9 januar, først i en Koyomimonogatari app til iOS og Android.
De små klip vil være korte (ligesom den roman de er baseret på) og vil ikke blive vist på TV, hvilket nok skal få fans til at anskaffe sig app’en der udkom den 19 december.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og...