Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Cosplay og mode

Comiket 89 billeder del 5

Comiket 89
Comiket 89

Redigeret og delt i fem indlæg fordi den store mængde billeder gjorde siden meget tung at indlæse.

Comiket 89 fandt sted den 29-31 december, og som normalt var der i hundrede tusindevis af gæster og heraf en del cosplayere der trodsede Tokyos lave temperaturer på denne årstid. Det er dog værd at bemærke at cosplay kun er en lille del af con kulturen i Japan, som man også tydeligt kan se på antallet af fotografer kontra folk i kostumer på billederne.

Hvad synes I om kvaliteten af kostumerne kontra dem vi ser her i Danmark? En ting er sikkert, de japanske piger er ikke blege for at vise hud – måske næsten for meget af det gode, men med en con med omkring en halv million deltagere kan man også forvente folk der gerne vil udstille sig selvfølgelig. Det triste er dog hvordan fotograferne også meget tydeligt udnytter det ved at række kameraet ned og tage billeder op under nederdelene, en del af den japanske con-kultur vi absolut ikke skal overtage!
Billederne aflyser dog en gang for alle den myte der florererat japanere er fysisk bedre til at cosplaye end andre “racer”, der er en del der ikke passer specielt godt til deres kostume-valg.

Del 1234

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Artikel

Den 17. februar løb J-Popcon 2023 af stablen. J-Popcon er Danmarks største arrangement for fans af japansk populærkultur, og alt muligt andet rundt omkring...

Japan generelt

En fængende reklame video for Kagoshima City og området omkring byen.

Anime-miljø

Jeg tænkte at det ville være en god ide at præsentere en række af de forskellige aktive grupper, foreninger, arrangementer og conventions her over...

Mad

De kan købes i Japan fra 16 februar for 240yen (13,5kr).