Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Kit Kat med sake smag
Kit Kat med sake smag

Mad

Kit Kat med sake smag

Hvis du savner at din pause både har chokolae og smag af sake (risvin) sørger Kit Kat nu for at dine ønsker bliver hørt.

Mange, hvis ikke de fleste der vil læse dette, har hørt at der findes mange slags Kit Kat i Japan, med smag fra wasabi til sojabønne og lilla søde kartofler til rød bønne sandwich. De fleste er tænkt som regionale souvenirs, hvor de repræsenterer delikatesser fra området, men der er én slags der nærmest er blevet indbegrebet af Japan og som mange turister tager med hjem: Grøn Te Kit Kat.

Kit Kat med grøn te smag

Nestlé Japan udtaler at denne eksklusive udgave forbliver et populært valg blandt udenlandske turister, hvilket understreges af at salget i er gået op med 20% i 2015 i forhold til året før. Denne variants popularitet inspirerede firmaet til at lave endnu en Japan-eksklusiv smag, denne gang baseret på landets velkendte bryg nihonshuu, eller sake som det er kendt som i resten af verden.

Kit Kat med sake smag

De ny Kit Kats indeholder sake pulver der er blevet æltet ind den hvide chokolade der omgiver vaflerne, hvilket skulle give chokoladen smagen af en top-kvalitets risvin sammen med en let og forfriskende eftersmag.

Kit Kat med sake smag

Sake Kit Kat kan købes fra i morgen, den 1 februar 2016, i en tre-styks boks for ¥150 (8,73kr) i convenience stores. Den særligt designede ni-styks æske, der har en form inspireret af en Isshobin, en 1,8 liters sake flaske,  vil kunne købes for ¥700 (40,74kr) i souvenir butikker spredt ud over Japan.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anmeldelse

Endnu en variant af sodavand vi desværre ikke kan få herhjemme.

Anmeldelse

Fanta Grape er en variant af den klassiske frugt sodavand jeg kun har set i Japan. Som navnet siger smager den af vindruer Sodavanden...

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.