Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Yndlings Clamp anime
Yndlings Clamp anime

Anbefaling

Yndlings Clamp anime

Vi er tidligere på ugen begyndt at stemme om hvilken manga fra den populære skaber-gruppe Clamp som I læsere bedst kan lide, men hvilken anime baseret på deres værker kan I bedst lide?

Udover deres egne mangaer har de også leveret design og/eller historie elementer til andre serier som Code Geass, så der er lidt andre titler med her end på manga listen. Der er en del titler som Miyuki-chan og Clover der kun findes som korte preview videoer eller Wish der er en række musikvideoer, men alle animeer som Clamp har haft nævneværdig indflydelse på burde være med.

De steder hvor serier har efterfølgere eller en anden sæson, Magic Knight Rayearth, Tsubasa for eksempel, har jeg kun taget den originale serie med da den anden jo er en fortsættelse.

Yndlings Clamp anime

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.