Hello Kitty Figurine KT-01 smartphonen, lavet af det japanske startup firma Ola, er rettet mod børn og voksne der elsker kawaii (nuttede) ting. Telefonen er hvad navnet antyder: en sød, håndstørrelse figur der klapper op og bliver til en mobil telefon.

Indeni har den en farveskærm og kraftigt røde knapper der matcher hendes sløjfe, og alle dens Sanrio-godkendte apps er i Hello Kitty tema.
Den har et begrænset antal funktioner – du kan kun ringe og skrive beskeder med den (bemærk at japanerne ikke bruger SMS til besked men email) – men den har Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse. Det er også sim-ulåst, hvilket betyder at du kan bruge den med andre mobil netværk, selvom du bliver nødt til at underskrive en oprindelig kontrakt med et netværk, når du køber den.

Hello Kitty mobiltelefon

Hello Kitty Figurine KT-01 telefonen udkommer til april til ¥12.920 (764kr) og kan allerede forudbestilles nu gennem japanske telebutikker.  Hvis det er noget du meget er interesseret i så husk at telefonen ikke nødvendigvis virker på danske mobil-net og at den kun kan bestilles til Japan, læs producentens side for mere info – men den er kun på japansk.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,