Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ellen Baker
Ellen Baker
Ellen Baker

Japan generelt

Engelsk skole bog person bliver meme

For ikke så lang tid siden blev den japanske engelsk-undervisnings lærebog New Horizon udgivet i en ny udgave. Den nye lærebog er udstyret med en ny karakter, Ellen Baker, en sød, blond assistent sproglærer, der viser vej gennem siderne for at hjælpe med at undervise. Tegningen har tiltrukket opmærksomhed på Twitter og forskellige andre sociale medier for at være nuttet og har resulteret i en sky af japanske memes siden den for alvor ramte nettet, og for omkring en uges tid siden blev hun så et internationalt hit da den første engelske side interviewede tegneren bag.

Oprindeligt frab tegneren af Ellen sig at der blev tegnet ecchi eller hentai værker med hende da han følte at det ville ødelæggende hendes virke som underviser, men han indså siden at det var umuligt med hendes eksplosive popularitet så han bad blot folk om at lade være med at associere disse værker med New Horizon.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Japan generelt

At japanerne er dårlige til engelsk ved de fleste, men at selv de unge er så dårlige er alligevel trist.

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Japan generelt

Vi klager ofte over gebyret på Storebæltsbroen herhjemme, men Japanerne overgår os stort i antal og tid.

Mad

McDonald's Japan går 90'er retro og bringer tre klassiske burgere tilbage sammen med et af de største pop-ikoner.