Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Koe no Katachi anime film trailer og billede
Koe no Katachi anime film trailer og billede

Anime

Koe no Katachi anime film trailer og billede

Den officielle hjemmeside for Kyoto Animations  næste store anime film projekt Koe no Katachi  (A Silent Voice) er blevet åbnet med et nyt nøgle billede og en teaser trailer. Filmen får premiere i de japanske biografer den 17 september 2016.

Beskrivelse

Shouya Ishida, en dreng altid på udkig efter måder at dræbe kedsomhed på, ender på udkig efter det på det forkerte sted.
Han synes hans nye klassekammerat, en døv udvekslings studerende ved navn Shouko Nishimiya, er underlig og udvælger hende som mål for sin holden udenfor og mobning. Dag efter dag driller Shouya Shouko, uvidende om konsekvenserne af hans tankeløse handlinger. Han forstår først den smerte, han har påført hende, den dag hvor hans mobning kulminerer i at hun forlader skolen, og hans klassekammerater begynder at sky og chikanere ham når de får chancen i stedet.
Fem år senere er Shouya en enspænder i tredje år i gymnasiet og fast besluttet på at rette sine fejltagelserda han møder Shouko igen. Således begynder historien om en ung mands vej til forløsning.

Teaser trailer

Folkene bag

  • Indstruktør: Naoko Yamada
  • Manuskript: Reiko Yoshida
  • Character designer: Futoshi Nishiya
  • Animations produktion: Kyoto Animation

Nøgle billede

Koe no Katachi anime film trailer og billede

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Anime

Den søde romantiske serie Horimiyas spinoff slutter snart.