Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

The iDOLM@STER laves til live action TV drama i Syd Korea

The iDOLM@STER laves til live action TV drama i Syd Korea

Bandai Namco Entertainment har offentliggjort at deres populære The iDOLM@STER franchise bliver lavet til et live action TV drama i Syd Korea. Titlen på TV showet bliver The iDOLM@STER K.R. og auditions  begynder i midten af maj for at finde 15 idoler.

Interactive Media Mix, Inc. står for planlægning og produktion af serien, der vil følge konceptet fra de tidligere titler i franchisen og fokusere på en ny gruppe idolers vækst, optrædener og venskaber. Historien vil foregå i Sydkorea, og vil følge landets produktions og underholdningsindustri. Personerne fra spillet ikke kommer med i showet.

The iDOLM@STER laves til live action TV drama i Syd Korea

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X