NBCUniversal Entertainment Japans officielle YouTube kanal for anime musik har udgivet to korte musik videoer til “1st Love Story,” den anden single fra fem medlemmer pige idol gruppen Luce Twinkle Wink☆. Sangen er åbnings tema sang i den aktuelle TV anime adaptation af Shibai Kinekos komedie light novel serie Netoge no Yome wa Onna no Ko Janai to Omotta? / And you thought there is never a girl online?.

Gruppen debuterede hos NBCUniversal med deres første single “Koiiro Shikou Kairo” (Love Color Thought Circuit) i november 2015, der var tema sang til PS Vita spillet To Love-Ru Darkness True Princess. Deres anden single udkommer i tre udgaver den første juni.

Første korte reklame video

Anden korte reklame video

TV reklame

Anime reklame med åbnings sangen

Første udgave limited anime edition CD cover

Luce Twinkle Wink☆

Almindelig udgave A CD cover

Luce Twinkle Wink☆

Almindelig udgave B CD cover

Luce Twinkle Wink☆

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,