Good Smile Company udgiver en nendoroid af Luluco, skolepigen fra Ogikubo der bare ønsker sig et normalt liv, men som istedet bliver tvunget til at være space patrol betjent i  den netop afsluttede forår 2016 anime serie Space Patrol Luluco (Uchuu Patrol på japansk).

Hun kommer med tre ansigts udtryk: et smilende udtryk, et overrasket udtryk samt en chokeret udtryk. Man har dermed mulighed for at lave alle mulige slags sjove scener fra serien sammen med de andre medfølgende dele.

Andre dele der følger med er “Keiji Quarter Pounder” stykket fra da Lulucos far Keiji blev hugget i stykker, et patrulje lys til hendes hovede, en vogn hun kan køre sin frosne far på og en særlig stor hånd med håndfladen holdt frem så man kan skabe en følelse af perspektiv.

Hendes side hestehale også kommer i to forskellige versioner, så du kan skifte mellem glat og takket afhængigt af situationen.

Endelig følger en frossen udgave af Keiji også med som en papercraft model, så man kan placere ham på vognen og skabe den mindeværdige scene fra anime-serien.

Nendoroid – Uchuu Patrol Luluco: Luluco udkommer til oktober 2016 til en anbefalet pris på ¥4500 (285,18kr), men hos AmiAmi koster hun ¥3560 (225,61kr) ved forudbestilling.

Kategoriseret i: