MEIKO -Hanairogoromo- 1/8 [Vocaloid]

21. august 2016 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Stronger udgiver en række 1/8 skala figurer af Vocaloids i deres Hanairogoromo kimono outfits. Her er det Meiko, der er 19cm høj.

Hun er virkeligt flot med et rigtig kønt mønster på hendes kimono. Der er en fantastisk farvelægning og detaljegrad i kimonoens blomstermønster. Ligesom man ofte ser på rigtige kimonoer er blomsterne her nemlig ikke ensfarvede men har små streger og detaljer, at det her bare er i 1/8 gør det endnu flottere. Hendes hårpynt er også virkligt flot modelleret, blomsterne har fine individuelle blade og gradueringen fra blå til hvid på den ene del af det der hænger ned ser rigtig godt ud. Hun har virkelig gjort noget ud af at se godt ud inden hun skal til forårs-festival!
Basen med kirsebærtræ grenen bag hende, der har fint modellerede gennemsigtige blade for at skabe illusionen af skrøbelige kirbebær-blomst blade, understreger stemningen af at hun er til en festival om foråret, uden den ville figuren være flot men stemningen helt i top nu.

MEIKO -Hanairogoromo- 1/8 figuren udkommer til maj 2017, meget passende i udgangen af kirsebærblomst sæsonen i Japan, til ¥12.800 (839,01kr) hos AmiAmi, der er en af de få butikker der sælger denne serie af figurer (indtil nogen køber dem og uofficielt videresælger dem). Som man kan se på billederne sidst i galleriet kommer der også figurer af Kaito og Miku i samme serie.

Galleri