“Krigsskib Bismarck, sæt sejl! Drag i kamp!”
Fra det populære browser spil “Kantai Collection -Kan Colle-” kommer der en 1/8-skala figur fra Good Smile Company af navne skibet af Bismarck-klasse slagskibene – Bismarck! Hendes klassiske stilling fra spillet er blevet omhyggeligt omdannet til en figur, der bevarer følelsen af hende susende fremad gennem en dejlig dynamisk stilling.

De kraftige skibsdele, der også praler at være den største af alle de tyske skibe i spillet, er blevet fuldstændigt medtaget og har et tungt udseende gennem grundig farvelægning. Hendes hat kan fastgøres og fjernes for et lidt anderledes udseende, og skibsdelene kan artikuleres på forskellige punkter hvilket giver mulighed for alle former for sjove  stillinger selv på en skala figur! Vær sikker på at vise hende med de tidligere annoncerede Prinz Eugen, der er planlagt til at blive udgivet til januar næste år!

Bismarck Kai 1/8 [Kantai Collection -Kan Colle-] figuren udkommer til juni 2017 til en anbefalet pris på ¥19.800 (1281,83kr), men hos AmiAmi koster hun ¥15.310 (991,15kr). Du kan sikkert finde hende andre steder til en billigere pris også.

Kategoriseret i: