Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mad

Snickers samarbejder med det japanske gyser ikon Sadako

snickers samarbejder med det jap

Snickers populære reklame serie med temaet “Du er ikke dig når du er sulten” fortsætter med det japanske gyser ikon Sadako. Selv hun er ikke immun overfor sult åbenbart, da hun lader til at have svært ved at kæmpe sig ud af TV-skærmen. Efter hendes klodsede forsøg på at komme ud af TV-skærmen, opfører Sadako sig som en vanskelig stjerne-skuespillerinde, angiveligt fordi hun er gnaven fordi hun er for sulten.

Joken er at den hovmodige skuespillerinde version af Sadako spilles af Yoshiko Mita, en berømt veteran skuespiller kendt i Japan. Men det er ikke alt, da skuespillerinde Elly Nanami, der faktisk spillede Sadako i filmen, portrætterer den uhyggelige version af gyser personen. Det er ikke en komplet overraskelse dog, da de i tidligere reklamer i serien har brugt kendte japanske berømtheder.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X