Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

ARTFX J – Fullmetal Alchemist: Brotherhood: Roy Mustang 1/8

ARTFX J - Fullmetal Alchemist: Brotherhood: Roy Mustang 1/8
ARTFX J - Fullmetal Alchemist: Brotherhood: Roy Mustang 1/8

Den super populære titel “Fullmetal Alchemist: Brotherhood“, hvis anime blev sendt 2009-2010, slutter sig til figur serien “ARTFX J”.
Den første er Roy Mustang, flamme alkymisten.

Roy er blevet modelleret med en base med flamme, brændt militær flag og en flamme alkymi cirkel, der passer til hans karakter samt Fullmetal Alchemist verdenen. Et skarpt men melankolsk udtryk antyder Roys interne konflikt.

“ARTFX J – Fullmetal Alchemist: Brotherhood: Roy Mustang” 1/8 skala figuren er modelleret af Tsukuru Shirahige og planlagt til udgivelse af Kotobukiya til juni 2017. Hans vejledende pris er 14.040 ¥, men AmiAmi tager kun 10.920 ¥. Du kan sikkert finde ham et andet sted til en billigere pris også.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X