Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

T2 Art Girls – Aigan Yousei Renge 1/6

T2 Art Girls - Aigan Yousei Renge 1/6
T2 Art Girls - Aigan Yousei Renge 1/6

“Aigan Yousei Renge”, en original karakter skabt af den populære illustrator Tony, er forvandlet til en figur! Fe pigen er modelleret med et dejligt smil og en hånd holdt op.

Hendes hvide kimono med røde og guld kanter, hvis tekstur er blevet omhyggeligt genskabt, og hendes lyse pink vinger udtrykker stemningen i hendes verden. På trods af at hun er iført en kimono, er hendes slanke og smukke ben efterladt nøgne til fri beundring.

“T2 Art Girls – Aigan Yousei Renge” 1/6 skala figuren er 27,5cm høj, modelleret af EGG og planlagt til udgivelse i juli 2017. Hendes vejledende pris er 15.984 ¥, men AmiAmi tager kun 12.640 ¥. Du kan sikkert også finde hende andre steder til en billigere pris.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X